--- Esettanulmány

DEKORAKTÍV

Feladatok

  • Webdesign
  • Grafikai munka
  • Webshop fejlesztés
  • Google Ads kampány menedzsment

Weboldal link

Ügyfél

Dekoraktív Reklám Bt.

Projekt év

2021

Brief.

Létre kellett hozni egy olyan webáruházat, amely komplexitásában könnyen felveszi a versenyt a konkurenciával, gyors kiszolgálást, könnyű rendelési metodikát és biztonságos fizetési lehetőséget biztosít az ügyfeleknek. A korszerű webshop funkciók mellett bemutatkozó weboldalként is funkcionálnia kellett az oldalnak, szolgáltatás leírásokkal. Cél volt továbbá az erős SEO háttér és kifogástalan grafikai megjelenés kialakítása is.

Megvalósítás.

A munkát azzal kezdtük, hogy meghatároztuk a fő fókuszt termékeladás és bemutatkozó weboldal között. Döntés született arról, hogy nem hozunk létre külön bemutatkozó weboldalt, hanem ezeket a szolgáltatás leíró oldalakat, a Shoprenter webshop motor lehetőségeit kihasználva integráljuk. Ezzel az ügyfeleket egy felületen tartjuk, növelve a felhasználói élményt, valamint az értékesítési konverziót.

Ezt követően, az ügyféllel közösen kialakítottuk a normalizált adattáblát, a közel 300 termék feltöltéséhez. Megkezdtük a termékek feltöltését. A rendszert és a feltöltés technikai alapját a Shoprenter adta, funkcióit pedig arculati módosításokkal aknáztuk ki és szabtuk személyre, majd integráltuk a bankkártyás fizetési lehetőséget.

#01
#02
#03

Konklúzió.

A gördülékeny ügyfél kommunikáció és csapatunk állandó gyors rendelkezésre állása megalapozta a további együttműködést. A továbbiakban is csapatunk látja el a webshop karbantartási munkálatait, és elindítottuk az első Google Ads kulcsszó kampányokat is, hogy teljes kihasználtság alatt álljon a webáruház.

Odafigyelünk partnerünk Social Media kommunikációjára, így releváns tartalmaikat mindig továbbítjuk újabb és újabb célközönségek felé. Szinergia lehetőségeket biztosítunk számukra, amennyiben más partnereink igénye és kínálata találkozna a jövőben. Széleskörű reklámeszköz kínálatukkal csapatunk is tervezni fog a következő oflline kampány tervezésekor.

Egyedi.
Megoldások.
Dolgozzuk ki az új arculatod. Az arculatot, ami elad.

Visual Up

vsl@visualup.hu
+3670 627 1834