--- Esettanulmány

KÁDAS IMRE

Feladatok

  • Fotózás
  • Grafikai anyagok készítése
  • Arculattervezés
  • Webfejlesztés
  • Social Media kommunikáció
  • Kampánytervezés

Weboldal link

Ügyfél

Kádas Imre

Projekt év

2021

Brief.

Egy közel 10 éve aktív, vezető pénzügyi tanácsadó arculatának és digitális kommunikációjának létrehozása és egy egyedi, ismeretlenül is szimpátiát teremtő képi megjelenés biztosítása volt a feladatunk. A pandémia hatására megváltozott piaci helyzetre reagálva kellett megteremtenünk a digitális ügyfélszerzéshez elengedhetetlen eszközöket.

Megvalósítás.

A munka elkezdéséhez mindent meg kellett tudnunk Imre munkájának hátteréről, szakmai kihívásairól, hozzáadott értékéről. Nem csupán szócsővé, szinte azonos másává kellett válnunk annak érdekében, hogy hitelesen tudjuk megszólítani célközönségét. A weboldal kialakításánál a mai trendekkel ellentétben nem egy dizájn központú, hanem egy, a célközönség igényeire és képességeire optimalizált felület fejlesztése mellett döntöttünk. A megszokott modoros, középszerű pénzügyi tanácsadók megjelenését azonnal tiltólistára helyeztük, egy rugalmas, ügyfélközpontú és a kor problémáira reagáló szakemberként mutattuk be Imrét. Social Media kommunikációja hiteles, szakmai, de semmi esetre sem fogyaszthatatlan módon beszél komoly pénzügyi témákról. Kampányait napi követés mellett optimalizáljuk és teszteljük országszerte, hogy kiemelkedő eredményeket érjen el versenytársaival szemben.

#01
#02
#03

Konklúzió.

Imre a mi szemünkben a digitális kor egyik úttörője. Szakmájának elengedhetetlen része a személyes érintkezés, bizalomépítés, hiszen szinte az első kézfogásnál dőlnek el szerződései. Mégis úgy döntött, hogy belép a digitális térbe, kihasználja annak előnyeit és szembe mer nézni a hátrányaival.

Imre a továbbiakban is állandó ügyfelünk marad: Social Media kampány tervezés és webfejlesztés területen. Szakmai körökből folyamatos pozitív visszajelzések érkeznek az új képi és szöveges tartalmakra.

Egyedi.
Megoldások.
Dolgozzuk ki az új arculatod. Az arculatot, ami elad.

Visual Up

vsl@visualup.hu
+3670 627 1834