--- Esettanulmány

MASH PUB

Feladatok

  • Fotózás
  • Reklámfilm készítés
  • Grafikai anyagok készítése
  • Digitális Kommunikáció

Ügyfél

Mash Pub & Bar

Projekt év

2020

Brief.

A bulinegyed közelében, jól frekventált helyen, egy minőségi italokat és koktélokat forgalmazó bár arculatát és kommunikációját kellett megalkotnunk. A tartalmak készítésének elsődleges szempontját a prémium alkoholos italok és ízléses környezet bemutatása jelentette.

Megvalósítás.

A nyitásra, közel 150 retusált képet kellett átadnunk: interior, portré, koktél, image és mood témában. További 3 kreatív koncepció mentén elkészített grafikai készletet, szerkeszthető elemeket és Social Media tartalmakat kellett készítenünk, hogy állandó és megújuló kommunikációt biztosítsunk a kiválasztott platformokon. További igényként merült fel minden nyitási rendezvény, esemény dokumentálása, amelyre szintén állandó fotóst delegáltunk. Kialakítottunk egy olyan együttműködést, ahol a tartalomgyártás szinte együtt lélegzik az éjszakai élettel, biztosítottuk a 24 órán belüli leadást is, hogy megőrizzük a kommunikációs anyagok aktualitását. Influencer kampányokat dolgoztunk ki, targetáltuk a megszólítani kívánt célközönséget. Egy reklámfilmmel bemutattuk a bár előnyeit versenytársaihoz képest, megfogalmaztuk piaci szándékait és azt, hogy milyen értékeket képvisel a vendéglátó szektorban.

#01
#02
#03

Konklúzió.

Az első közös munkák után a bár tulajdonosai úgy döntöttek, hogy egy hosszútávú keret megállapodást kötnek velünk, hogy kedvező feltételek mellett biztosítsunk nekik állandó rendelkezésre állást rendezvények dokumentálására, új koktélok fotózására, promóciós videók készítésére, Social Madia platformok kezelésére és hirdetési kampányok indítására.

Felismertük a gyorsaság és a minőség fontosságát, ezért teljesen egyedi igényekre szabtuk a teljesítést részükre, az elégedettség garantálásához. Közösen, sikerült egy igényes, más piaci szereplőktől merőben eltérő arculatot kialakítani, amely azonnal piaci fölénybe helyezi a Mash-t, a konkurenciával szemben.

Egyedi.
Megoldások.
Dolgozzuk ki az új arculatod. Az arculatot, ami elad.

Visual Up

vsl@visualup.hu
+3670 627 1834