--- Esettanulmány

VÉGVÁR SPA

Feladatok

  • Arculattervezés
  • Webdesign
  • Social Media kommunikáció
  • Hírlevél menedzsment

Weboldal link

Ügyfél

Végvár Spa

Projekt év

2020

Brief.

Teljesen meg kellett újítani egy családias apartman komplexum arculatát. Új fotókra, grafikai megjelenésre és egy modern dizájnnal ellátott weboldalra volt szükség, hogy megalapozzák az új élményfürdő részleg piaci bevezetését. Igény volt továbbá, egy marketing tanácsadói háttér biztosítására is.

Megvalósítás.

A munkát, az apartman komplexum fotózásával kezdtük meg. Készítettünk reklám fotókat hirdetési anyagokhoz, interior fotókat az apartmanok, portré fotókat a csapat bemutatásához, végül ételfotókat a szolgáltatások promóciójához. Megkezdtük a weboldal és a social media arculat grafikai tervezését magyar, angol és román nyelven.

Kialakítottunk egy, a térségben egyedülálló grafikai megjelenést számukra, bevezettünk 3 új marketing funnel-t, és létrehoztunk egy alapszintű CRM rendszert is, az eDM remarketing biztosítására. Fejlesztettünk számukra egy, a korszellemnek megfelelő elektronikus regisztrációs formot, ezzel is meggyorsítva a foglalások adminisztrációját, és növelve a fogyasztói elégedettséget.

Átvettük a Social Media oldalak kezelését, melyek havi háromszor. egyedi tartalommal frissülnek, és az első poszt 12-szer nagyobb közönséget szólított meg organikusan, az addigi legjobb eredményhez képest. Az általunk biztosított tartalmak két nyelven, átlagosan 2.200 embert érnek el organikusan, 850 fős követői bázis mellett.

A koronavírus világjárvány ideje alatt heti szinten konzultáltunk, monitorozva és reagálva az aktuális változások hatására megnyílt kommunikációs lehetőségekre. Szinergia hálózatunknak hála, sikeresen összekapcsoltuk kedvezményes ajánlatukat, egy más szolgáltatói területen dolgozó partnerünkkel, ezzel kölcsönösen támogatva kampányaikat.

#01
#02
#03

Konklúzió.

Rugalmas hozzáállással és állandó rendelkezésre állással biztosítjuk az elégedett ügyfél kapcsolatot, amely a kezdetek óta a közös munka alapját képezi. A weboldal karbantartása és a Social Media platformok kezelése mellett, minden új fotós, videós és grafikai tartalom megtervezésében és kivitelezésében is számít ránk gyulai ügyfelünk.

A jövőbeli növekedést, az organikus Social Media tartalomgyártás mellett, hirdetések indításával és kezelésével fogjuk megalapozni.

Egyedi.
Megoldások.
Dolgozzuk ki az új arculatod. Az arculatot, ami elad.

Visual Up

vsl@visualup.hu
+3670 627 1834